Adoptie te Lijf    

Manier van werken

Therapie op een manier die bij jou past

Een brede opleiding

"Ik werk al heel lang in de geestelijke gezondheidszorg. Naast mijn opleiding tot bewegingspsychotherapeut heb ik verschillende vervolgopleidingen gedaan. Ik kan daarom kiezen uit verschillende manieren om jou verder te helpen." Harriet in 't Veld

Naast bewegings pschychotherapie heb ik ook opleidingen gedaan op het gebied van schematherapie, 
De lichaamsgerichte benadering blijft daarbij centraal staan.

De eerste keer dat wij contact hebben is via de telefoon. Je kunt hiervoor een bericht hieronder achterlaten. Klik daarvoor op de knop hieronder "informatie opvragen". In dit telefoongesprek beantwoord ik je eerste vragen en dan bekijken we ook of een verdere afspraak past bij je wensen.

Als wij elkaar voor de eerste keer ontmoeten gaan we eerst onderzoeken wat je wilt leren bij mij. We praten dan verder over je adoptieachtergrond en waar je tegen aan loopt in het leven. Het hangt er een beetje vanaf, maar vaak kunnen we in die eerste afspraak al een eerste stap zetten.

Een persoonlijke therapie voor jou.

Ik vind het erg belangrijk om met jou te werken op een manier die helemaal bij jou past. Iedereen is anders en daar wil ik graag op aansluiten.
Voor de therapie gebruik ik vaak elementen uit de schematherapie waar ik veel ervaring mee heb.
Centraal blijft de lichaamsgerichte aanpak.
Het resultaat van een therapie is het grootst als je tot een persoonlijke ervaring komt, Dat brengt je verder in het leven. Die ervaring gun ik iedereen.
Wil je dit ook? Dan mag je een bericht achterlaten. Meestal kunnen we binnen enkele weken al beginnen als je dat zou willen.