Adoptie te Lijf    

Lichaamsgericht werk

Harriet in 't Veld

Met Adoptie te Lijf wil ik samen met jou ervoor wil zorgen, dat adoptie geen belemmering meer is in je functioneren. Inzicht en begrip voor je eigen adoptieachtergrond helpen je om een leven te leiden waarin je je gelukkig kunt voelen.
Adoptie gaat ook over het afgestaan zijn. Wat betekent dat voor jou? En hoe ga je daar mee om?

Lichaamsgerichten werken als psychomotorisch therapeut, betekent dat ik ervan overtuigd ben, dat je niet alleen bestaat uit je hoofd, maar ook uit je lichaam. Je lichaam reageert op de spanning die je ervaart. Via je lichaamservaring ga we een weg vinden om tot herstel te komen.

En je lichaam vertelt ook je levensverhaal. Je spanningen, je schrik, je kramp. Lichaam en geest zijn samen jouw bestaan. Daarom  probeer ik je lichaam te laten spreken voor je. Vaak vertelt je lichaam precies hoe je je voelt. En kun je er geen woorden voor vinden.
Misschien zul je daarom ervaringen beleven , die je niet onder woorden kunt brengen, maar die je lijf wel aan jou vertelt.
Als psychomotorisch therapeut verbind ik je lichaamstaal en je woorden.

Ik ben al ruim 30 jaar psychomotorisch therapeut en heb daarnaast de specialisatie bewegingspsychotherapeutbehaald.

Je mag hier je bericht achterlaten

Laat je bericht hier gerust achter. Wil je al wat meer kwijt over jezelf, dan is dat geen probleem. Ik neem snel contact met je op. In zo'n telefoongesprek neem ik uitgebreid tijd voor je, zodat je je verhaal uitgebreid kunt doen.